Donateurschap

De kinderboerderij heeft ca 300 donateurs. Om alles draaiend te houden hebben we veel donateurs nodig. U kunt al donateur worden voor Euro 10,00 per jaar. U steunt daarmee de kinderboerderij in haar bestaan en u krijgt drie maal per jaar het boerderij krantje met informatie over de kinderboerderij en haar activiteiten.

Bij een donatie van € 20,00 krijgt u een prachtige mezennestkast van ons cadeau. Deze zijn geschonken door een bedrijf dat anoniem wil blijven. Uw donatie kunt u overmaken op banknummer NL82 INGB 0009069693 ter attentie van Stichting de Bijlmerweide. Vermeld hierbij donatie [jaartal] en vooral ook uw adres, zodat wij uw gegevens kunnen administreren. Bij een overboeking komen deze gegevens nl niet mee!
Indien u uw adres niet in de overboeking wilt vermelden stuurt u ons dan uw aanmelding via het mailadres bijlmerweide@zonnet.nl. Graag ook aangeven of u de mezenkast komt ophalen.

Wilt u zich per e-mail aanmelden als donateur?
Vermeld dan duidelijk de volgende gegevens:

- voorletters
- achternaam
- man/vrouw (of familie)
- straatnaam, huisnummer
- postcode
- woonplaats
- evt telefoonnummer
- het bedrag waarmee u de kinderboerderij jaarlijks wilt steunen (min. € 10,=)

Indien u liever een acceptgirokaart ontvangt van ons dan kunt u dat aangeven in uw e-mail

Inleveren van cartridges, inkttoners en mobiele telefoons.

De kinderboerderij verzameld cartridges, inkttoners en oude mobiele telefoons.
U kunt deze inleveren in de bezoekersruimte onder de hooiberg in de daarvoor bestemde box. Bedrijven kunnen ze ook verzamelen voor de kinderboerderij. Bij een minimum aantal van 25 stuks komt het bedrijf de cartridges bij u ophalen en maakt het verzamelde bedrag over naar de kinderboerderij.