2021
naar nieuws uit 2020

Sinds november 2020 wordt er druk geklust op de kinderboerderij.
De educatieve ruimte 't Huuske wordt door een aanvullende subsidie van de Gemeente Amsterdam en met hulp van vrijwilligers verbouwd.
Er is een aanbouw gerealiseerd, waardoor de lesruimte groter wordt. Tevens wordt er een omkleedruimte en personeelstoilet gerealiseerd.

Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan de inrichting van een nieuw gebouwd duivenhok wat tot stand gekomen is door een subsidie in het kader van het dierenwelzijn van de Gemeente Amsterdam. Er komt ook een buitenren die gesponsord is door Welkoop Eemnes.
Zodra dit klaar is verhuizen de duiven daarheen en komen er weer kalkoenen in het verblijf waar de duiven (en parelhoenders) momenteel zitten.

Op 1 maart zijn de eerste lammetjes van onze Zwartblesschapen geboren. Inmiddels zijn er al diverse twee- en drielingen geboren. Op onze facebookpagina is een leuk filmpje hiervan te zien.

https://nl-nl.facebook.com/beheer.bijlmerweide/videos/1815869621909444/

Ook de Ouessantschaapjes hebben lammetjes. Wanneer je in het park loopt zie je ze al dartelen rondom de stal tegenover de ingang van de kinderboerderij!