De kinderboerderij ligt in het Bijlmerweidepark achter de laagbouwwijken Kantershof en Geerdinkhof en is uitstekend te bereiken met
auto, fiets, lopend of openbaar vervoer.

Per openbaar vervoer kunt u ons bereiken:
- met de metro (nr 53 Gaasperplas-lijn), halte Kraaiennest.
- met de buslijnen 47 en 49, halte Kraaiennest.
- *met buslijn 41. U kunt dan uitstappen op de 's-Gravendijkdreef: halte Koornhorst.

Met de metro en het winkelcentrum in de rug, loop je richting bejaardenflat Koornhorst. Na het oversteken bij het zebrapad (nabij Koornhorst)* ga je linksaf af, vervolgens rechtsaf de Kantershofstraat in. Deze weg loop je helemaal af tot in het park. Ga bij de kruising linksaf en loop over de betonnen brug, gelijk rechtsaf en meteen weer het 1e pad links naar de ingang van de kinderboerderij.

vanuit Bijlmermeer / Gaasperdam:

met de auto:
- rijd richting eindhalte metro Gaasperplas, volg Loosdrechtdreeft tot T-kruising (bij hotel restaurant Tulip Inn). Daar linksaf richting Diemen. Na ca. 1 1/2 km ligt de kinderboerderij aan de linkerkant. Parkeerplaats is aanwezig. De ingang van de kinderboerderij is in het park.

met de fiets:
- volg fietsborden "K"buurt, bij Kraaiennest richting laagbouw Kantershof. Vanuit Kantershof door het Bijlmerweidepark. De kinderboerderij ligt aan de rand van het park. Voor de ingang van de kinderboerderij zijn fietsrekken.

van buiten Amsterdam Zuidoost:

met de auto:
- vanuit de A1 op de A9, afslag S 113 Gaasperplas / Weesp, einde afrit linksaf, na 200 meter bij de stoplichten linksaf richting Weesp, na ca 2 km bij een T kruising en stoplichten (hotel restaurant Tulip Inn) linksaf Daar linksaf richting Diemen. Na ca. 1 1/2 km ligt de kinderboerderij aan de linkerkant. Parkeerplaats is aanwezig. De ingang van de kinderboerderij is in het park.

-via de snelweg A9 richting Amersfoort, afslag S 113 (Gaasperplas/Weesp), na de afslag linksaf, borden Diemen / Weesp volgen tot T Kruising (bij hotel restaurant Tulip Inn). Daar linksaf richting Diemen. Na ca. 1 1/2 km ligt de kinderboerderij aan de linkerkant. Parkeerplaats is aanwezig. De ingang van de kinderboerderij is in het park.

vanuit Amsterdam Oost / Diemen:

met de auto of de fiets:
- via verlengde Middenweg, Muiderstraatweg (=oude meubelboulevard). Bij kruising met stoplichten rechtsaf richting Amsterdam Zuidoost. Over de stalen brug direkt linksaf. De weg volgen, na ca 3 km ligt de kinderboerderij aan de rechterkant. Parkeerplaats is aanwezig. De ingang van de kinderboerderij is in het park. Voor de ingang van de kinderboerderij zijn fietsrekken.

vanuit Weesp / Driemond:

met de auto of de fiets :
Provincialeweg volgen richting Diemen, bij kruising bij hotel restaurant Tulip Inn doorrijden, weg volgen. Na ca. 1 1/2 km ligt de kinderboerderij aan de linkerkant. Parkeerplaats is aanwezig. De ingang van de kinderboerderij is in het park. Voor de ingang van de kinderboerderij zijn fietsrekken.