De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken elke maand kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat.
Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Kinderboerderij De Bijlmerweide!
Van uw inleg gaat dan 45% direct naar Kinderboerderij De Bijlmerweide.
U kunt op elk gewenst moment opzeggen.

Meespelen voor de kinderboerderij is heel eenvoudig via de website van de vriendenloterij: http://www.vriendenloterij.nl/
De boerderij staat ingeschreven onder de naam: Bijlmerweide Kinderboerderij

of bel naar 0900 300 1400 en bestel uw loten! Vermeld hierbij de volgende gegevens om uw loten rechtstreeks te laten koppelen aan de kinderboerderij:
club: Bijlmerweide Kinderboerderij
clubcode: 107252

Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct Kinderboerderij De Bijlmerweide.

Een lot in de VriendenLoterij kost € 14,= per trekking. Er zijn veertien trekkingen per jaar.

Bij de vriendenloterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. U kunt ook winnen met de laatste 5, 6 of 7 cijfers van uw mobiele nummer.
Iedere negende van de maand worden de uitslagen bekend gemaakt.

U maakt elke maand kans op geldprijzen van € 250,- tot € 100.000,-, auto’s, reischeques en een gevarieerd prijzenpakket met honderdduizend andere prijzen. Kijk voor alle prijzen  bij het overzicht op de website van de VriendenLoterij.

Kinderboerderij De Bijlmerweide wint in ieder geval, want elke maand gaat 45% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Kinderboerderij De Bijlmerweide te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!

Alvast bedankt voor uw steun aan Kinderboerderij De Bijlmerweide


Speel mee voor Kinderboerderij De Bijlmerweide en maak elke maand kans op € 100.000